Benvinguda

Com a alcaldessa de Bejís, vull donar-vos la benvinguda a totes aquelles persones que visiteu la pàgina oficial del nostre municipi.

A través d'este espai, posem a la vostra disposició la plataforma electrònica, on podreu realitzar un ample palmito de tramitacions administratives, perquè la ciutadania puga estar en un contacte directe, pròxim i ràpid amb el seu Ajuntament.

La transparència i la participació seran els pilars bàsics de l'Ajuntament de Bejís. Per això, des d'ací posem a la vostra disposició tota la informació i notícies importants per als nostres veïns i veïnes, que es reforçarà a través de les xarxes socials. A més, en este pàgina web també vos oferim la possibilitat de poder conéixer més de prop el nostre patrimoni, rius i paisatges, llegir la nostra història i saber de les nostres festes.

En definitiva, desig que podeu disfrutar i utilitzar este portal que posem a la vostra disposició. Però per damunt de tot, espere que siga una ferramenta que faça de Bejís, un poble obert, dinàmic i orgullós de la seua identitat.

Rebeu una salutació ben cordial

María José Madrid Martínez

Alcaldessa de Bejís.

 

 

 

Alcaldesa

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Bejís, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Virgen de Loreto, 2, Ajuntament de Bejís, CP: 12430, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).